Johtajaksi kodikkaaseen ja luonnonläheiseen pienpäiväkotiin?

Nokian Sarkolassa toimiva Pikkupeura laajenee ryhmäperhepäiväkodista pienpäiväkodiksi ja etsii nyt tiimiinsä kolmatta kasvattajaa varhaiskasvatuksen opettajan ja päiväkodin johtajan tehtävään. Jos työ pienessä ryhmässä, luonnonläheisessä ja yhteisöllisessä työympäristössä kuulostaa sinusta houkuttelevalta, saatat olla etsimämme henkilö!

Pikkupeura aloitti toimintansa ryhmäperhepäiväkotina viime elokuussa kyläkoulun pihapiirissä, entisissä kunnallisen päiväkodin tiloissa osoitteessa Sarkolantie 476. Maalaismaisema peltoineen ja metsineen alkaa aivan pihasta, joten luontoretkikohteita ei tarvitse etsiä kaukaa. Tällä hetkellä hoidossa on yhdeksän iältään 2-4-vuotiasta lasta. Tulevalla kaudella haluamme ryhtyä palvelusetelipäiväkodiksi ja avata ovemme myös parille lapselle lisää, joten yksikkömme kaipaa lisää sylejä ja pedagogista osaamista (muutoksen taustoista voit lukea lisää täältä).

Pikkupeuraa pyörittää Sarkolan ilo ry, joka on kylän lasten ja nuorten ja hyvinvointia edistävä yhdistys. Työnantajana haluamme auttaa henkilökuntaa onnistumaan ja jaksamaan työssään mm. auttamalla retkien ja muun ohjelman järjestelyissä. Vanhemmat hoitavat talkoilla päiväkodin tukitehtäviä, ja myös muu kyläyhteisö on mukana päiväkodin arjessa esimerkiksi tapahtumien ja vapaaehtoisten päiväkotimummojen muodossa. Kuulemme henkilökunnan ääntä myös päiväkotia koskevassa päätöksenteossa.

Työ kolmen kasvattajan pienpäiväkodissa edellyttää itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Päiväkodin johtajana ja sen ainoana varhaiskasvatuksen opettajana vastuullasi on pedagogisen suunnittelun lisäksi henkilöstön johtaminen sekä yhteistyö vanhempiin ja työnantajana toimivaan yhdistykseen päin. Työkavereiksi saat motivoituneet ja reippaat hoitajat, jotka ovat pyörittäneet yksikön arkea sen toimiessa ryhmäperhepäiväkodin muodossa. Tehtävän vakituinen hoitaminen edellyttää varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuutta. Koulutuksen lisäksi arvostamme kokemusta, mutta tärkeintä meille on se, että viihdyt hyvin sekä kasvattajan roolissa että tulevien työkavereidesi kanssa.

Maksamme työstä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaista päiväkodin johtajan palkkaa (palkkaryhmä G24E-G24F eli alkaen 2621-2919 €/kk). Tarkistamme laissa vaaditun rikostaustaotteen ennen työsuhteen alkua.

Työsuhde alkaa kauden 2023-2024 alussa ja on voimassa toistaiseksi. Osoitteeseen rekry@sarkolanilo.fi voit laittaa hakemuksen, jossa kerro itsestäsi työntekijänä ja kasvattajana. Lisätietoja voit kysyä yhdistyksemme puheenjohtajalta Krista Liinamaalta p. 0400723216. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo perjantaina 19.5.!

Pin It on Pinterest

Share This